Καφές Espresso Dimello Mezzo Αλεσμένος 250gr (-1€) 8 x 250gr

Καφές Espresso Dimello Mezzo Αλεσμένος 250gr (-1€) 8 x 250gr

Κατασκευαστής:Dimello
Κωδικός Προϊόντος:00-05-0049
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 50,96€
  • 40,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 35,40€

Dimello Mezzo


Εκλεκτές ποικιλίες Arabica και Robusta, από Κεντρική, Νότια Αμερική και Ινδία. Ισορροπημένη γεύση, δεμένο σώμα και έντονη επίγευση.

Για την παρασκευή του Dimello αναζητούνται άριστες ποικιλίες καφέ, σε ζώνες χωρών, όπως Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία, Νικαράγουα όπου καλλιεργούνται φυτείες καφέ από αφοσιωμένους και παθιασμένους καλλιεργητές, που επιλέγουν με μεράκι τις καλύτερες ποικιλίες.

Η υπερσύγχρονη μονάδα μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 και διαρκώς αναβαθμίζεται. Εδώ ο πράσινος καφές καθαρίζεται, επιλέγεται, γίνεται χαρμάνι, καβουρδίζεται και στη συνέχεια συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Αυστηροί έλεγχοι καθ όλη τη γραμμή της παράγωγης εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα. Στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουμε βαθιά γνώση και ξεχωρίζουν για την αφοσίωση, το πάθος & το μεράκι. To 2014 πραγματοποιήσαμε νέα επένδυση που αφορά υπέρ-αυτόματη μονάδα καβουρδίσματος καφέ παραγωγικής δυναμικότητας 1200kg /ώρα & γραμμής συσκευασίας 1kg με αυτόματο εγκιβωτιστικό & παλετοποίηση (end of line packaging). Από το 2016 μπήκε σε λειτουργιά νέα υπεραυτόματη γραμμή συσκευασίας με αυτόματο εγκιβωτιστικό για συσκευασίες 250gr (Retail).