Καφές Dimello Decaf W. Αλεσμένος 250gr | 8 x 250gr

Καφές Dimello Decaf W. Αλεσμένος 250gr | 8 x 250gr

Κατασκευαστής:Dimello
Κωδικός Προϊόντος:00-05-0046
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 57,60€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 50,97€

Dimello Decaf


Η αφαίρεση Καφεΐνης στον πράσινο καφέ που επιλέγουμε γίνεται αποκλειστικά με νερό, 100% χωρίς χημικούς διαλύτες. Απολαύστε την ισορροπημένη γεύση και το απαλό άρωμα του Dimello Decaf με καφεΐνη λιγότερο από 0,2%

Για την παρασκευή του Dimello αναζητούνται άριστες ποικιλίες καφέ, σε ζώνες χωρών, όπως Βραζιλία, Αιθιοπία, Ινδία, Γουατεμάλα, Κολομβία, Νικαράγουα όπου καλλιεργούνται φυτείες καφέ από αφοσιωμένους και παθιασμένους καλλιεργητές, που επιλέγουν με μεράκι τις καλύτερες ποικιλίες.

Η υπερσύγχρονη μονάδα μας ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 και διαρκώς αναβαθμίζεται. Εδώ ο πράσινος καφές καθαρίζεται, επιλέγεται, γίνεται χαρμάνι, καβουρδίζεται και στη συνέχεια συσκευάζεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους. Αυστηροί έλεγχοι καθ όλη τη γραμμή της παράγωγης εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα. Στο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό προσφέρουμε βαθιά γνώση και ξεχωρίζουν για την αφοσίωση, το πάθος & το μεράκι. To 2014 πραγματοποιήσαμε νέα επένδυση που αφορά υπέρ-αυτόματη μονάδα καβουρδίσματος καφέ παραγωγικής δυναμικότητας 1200kg /ώρα & γραμμής συσκευασίας 1kg με αυτόματο εγκιβωτιστικό & παλετοποίηση (end of line packaging). Από το 2016 μπήκε σε λειτουργιά νέα υπεραυτόματη γραμμή συσκευασίας με αυτόματο εγκιβωτιστικό για συσκευασίες 250gr (Retail).