+30 2106001828

Σέτ Δώρου Watermill 2 κούπες mug illy

Σέτ Δώρου Watermill 2 κούπες mug illy

Κατασκευαστής:Illy
Κωδικός Προϊόντος:20-01-2028
Διαθεσιμότητα:Διαθέσιμο
  • 42,30€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 34,11€

THE WATERMILL CENTER COLLECTION


Ο Robert Wilson ίδρυσε το Watermill Center το 1992 με όραμα να δημιουργήσει ένα χώρο έμπνευσης  καλλιτεχνών της παγκόσμιας κοινότητας.

Εκεί θα μπορούσαν να δουλέψουν, να μάθουν, να εξελιχθούν σε ένα ενθαρρυντικό περιβάλλον, ενώ θα περιβάλλονται από έργα τέχνης.

Σήμερα, το Κέντρο περιλαμβάνει μια βιβλιοθήκη, εκθεσιακό χώρο, χώρους δημιουργίας και κατοικίες για τους καλλιτέχνες.

Πρόκειται για ένα διεπιστημονικό εργαστήριο για τις τέχνες και τις επιστήμες που σπάει τα όρια και τις ιεραρχίες, όπου οι άνθρωποι από διαφορετικές χώρες και πολιτιστικό υπόβαθρο μπορούν να εξερευνήσουν και να πειραματιστούν νέες μορφές τέχνης.

Στο επίκεντρο του προγραμματισμού το Watermill Center βρίσκεται το απαράμιλλο πρόγραμμα φιλοξενίας που καλωσορίζει κάθε χρόνο πάνω από 250 καλλιτέχνες.

Το 2013 πραγματοποιήθηκε ημερίδα αφιερωμένη στα Art Collection Illy, με συμμετοχή σχεδόν 100 καλλιτεχνών από 30 διαφορετικές χώρες. 

Τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του Wilson και 5 άλλων καλλιτεχνών που με έμπνευση από την αρχιτεκτονική και τη φιλοσοφία του Watermill Center , αναδεικνύονται ιδανικά στα φλιτζάνια Illy Art Collection και τη συσκευασία 250gr αλεσμένου.