Προέλευση: Αιθιοπία – Yirgacheffe
Χαρακτηριστικά: Λουλουδάτο με νότες βανίλιας, ροδάκινου και σοκολάτας. Μεταξένια αίσθηση στο στόμα, παρατεταμένη γεύση.
Υψόμετρο: 1900 – 2100 m.a.s.l.
Επεξεργασία: Φυσική
Ποικιλία: JARC 74
Προτεινόμενη μέθοδος παρασκευής: Espresso και Φίλτρου
Προέλευση: Αιθιοπία – Yirgacheffe
Χαρακτηριστικά: Λουλουδάτο με νότες βανίλιας, ροδάκινου και σοκολάτας. Μεταξένια αίσθηση στο στόμα, παρατεταμένη γεύση.
Υψόμετρο: 1900 – 2100 m.a.s.l.
Επεξεργασία: Φυσική
Ποικιλία: JARC 74
Προτεινόμενη μέθοδος παρασκευής: Espresso και Φίλτρου